Vi har fokus på kvalitet og nærhet til kunden,er lokalisert på Fuglenes i Hammerfest og betjener hele Nord-Norge.

Litt Om Oss:

Med kunder i ett bredt spekter av bransjer, i hele Troms og Finnmark, så har vi allerede en betydelig kundemasse.

Nå er vi 6 ansatte som jobber på kontoret i Hammerfest, samt 2 ansatte i Alta og 1 ansatt i Mehamn. Vi har stadig rom for flere fagutdannede regnskapsførere, da vår kundemasse stadig øker, og vi har ambisjoner om å bli det beste regnskapskontoret i Troms og Finnmark.


Vi tilpasser våre tjenester etter våre kunders behov.
Ingen bedrift eller bedriftsledelse er lik en annen, og vi har erfart at fleksibiltet og tilpassning etter kundens behov er nøkkelen til å lykkes. Behovene til kundene våre er også i stadig endring, så vi må stadig tilpasse og utvikle oss.

For noen kunder utfører vi store deler av de administrative oppgavene, og vi finner sammen frem til den arbeidsflyten som er mest lønnsom og effektiv for kunden. Vi har god erfaring med: Postbetjening brev og/eller e-post, Fakturabehandling, Banktjenester, Kunderegister, Fakturering, Purringer, Lønn, Rapportering og Regnskapsførsel.
Noen kunder ønsker å gjøre mest mulig selv, som er flott når kapasiteten er der, og vi hjelper til med bare regnskapsføring og årsavsluttning. Men av og til skjer det endringer i en bedrift sin stab, for eksempel kan en nøkkelperson i administrasjonen bli sykemeldt. Da vurderer vi sammen med vår kunde om vi i en tid skal utføre noen tjenester for kunden, for å frigi ressurser til bedre inntjening.

Aurora Regnskap AS

ble stiftet 16.12.2009
av vår autoriserte regnskapsfører Liv-Elin Fagerheim Brun,
som fortsatt er vår faglig ansvarlig for en stadig voksende stab av regnskapsmedarbeidere.
Lokasjon og eierskap har endret seg med tiden,
men vi vil alltid være regnskapskontoret som gjør vårt beste for kundene.


Vårt kontor er i 3. etg. i Bøkkerveien 9 på Fuglenes i Hammerfest.
men alle henvendelser kan sendes til: post@auroraregnskap.no